Εγκαταστάσεις

Τα γραφεία και η κεντρική αποθήκη της Eurologic Transports S.A. βρίσκονται στο Λόφο Κυρίλλου στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η Eurologic Transports S.A. κατανοώντας την ευθύνη της διαχείρισης των προϊόντων των πελατών της, έχοντας πλήρη γνώση και επαγγελματική συνείδηση, χρησιμοποιεί σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες στεγάζονται σε χώρο 12.000 τ.μ..

Οι χώροι των παραδόσεων και παραλαβών είναι ειδικά διαμορφωμένοι με ράγες τσιγκελιών (Euro-hook system) ώστε να μπορεί να είναι δυνατή η διακίνηση αλλά και αποθήκευση κρεμαστών κρεάτων. Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και το προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο στο χειρισμό του νωπού κρέατος καθιστώντας μας ως meat experts και τις εγκαταστάσεις μας ως πρότυπο κέντρο μεταφοράς και αποθήκευσης νωπού κρέατος αλλά και ευπαθών προϊόντων (π.χ. φρούτα, λαχανικά κ.α.)

Οι ψυκτικοί θάλαμοι έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης εμπορευμάτων με θερμοκρασιακό εύρος από -25ο C μέχρι 30ο C. Οι θερμοκρασίες παρακολουθούνται επί εικοσιτετράωρου βάσεως με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και καταγραφής ενημερώνοντας άμεσα σε περίπτωση βλάβης του ψυκτικού κυκλώματος , είτε ξεχασμένης πόρτας καθώς επίσης σε περίπτωση υπέρβασης άνω ή κάτω του ορίου της θερμοκρασίας των ψυγείων.

Η Eurologic Transports S.A. κατανοώντας την ευθύνη της διαχείρισης των προϊόντων των πελατών της προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα των logistics και των μεταφορών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την ακρίβεια, την ενημέρωση και την αξιοπιστία. Η εταιρεία παρακολουθεί επισταμένως τις εξελίξεις του κλάδου ώστε να αναπτύσσεται και να επενδύει διαρκώς, φροντίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών της να παραμένει υψηλό και να ανταποκρίνεται με γνώμονα την εξέλιξη και τη συνεχή βελτίωση.

   

Η εταιρεία προγραμματίζει και υλοποιεί νέες επενδύσεις προκειμένου να εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ποιότητα των υπηρεσιών της στις οδικές μεταφορές. Διαθέτουμε πάνω από 90 ιδιόκτητα οχήματα για τη μεταφορά και τη διανομή φορτίων πανελλαδικά αλλά και πανευρωπαϊκά επιτυγχάνοντας την άμεση και άρτια παράδοση τους στον τελικό παραλήπτη.

Η Eurologic φροντίζει για τη συνεχή ανανέωση του στόλου με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας [Euro 6], τα οποία συμβαδίζουν με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες για τον περιορισμό του ενεργειακού αποτυπώματος CO2. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με συσκευές τηλεματικής και η διαχείριση τους, καθώς και η παρακολούθηση των θερμοκρασιών κατά τη μεταφορά, γίνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω εφαρμογών.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των οχημάτων και των οδηγών μας αλλά και την «οικονομική - οικολογική οδήγηση», καθώς επίσης την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στον τομέα των μεταφορών αλλά και στον κλάδο των logistics.

  

ασφαλεια τροφιμων, διεθνεις μεταφορες, μεταφορα τροφιμων, transportations, εισαγωγες εξαγωγες, οδικες μεταφορες

Eurologic - Transports
Eurologic - Transports
Eurologic - Transports