Εγκαταστάσεις - Eurologic Transports - Logistics | Eurologic | Transports

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ολοκαίνουργιες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον λόφο Κυρίλλου στην περιοχή του Ασπροπύργου.Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλες τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής, ορίζουν τον χώρο των 12.000 τ.μ. ως πρότυπο κέντρο μεταφοράς και αποθήκευσης.

 

 

Οι ψυκτικοί θάλαμοι της εγκατάστασης έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης εμπορευμάτων σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες απο  -25ο C μέχρι και +30ο C. Η παρακολούθηση των ψυκτικών θαλάμων και των θερμοκρασιών γίνεται επί εικοσιτετραώρου βάσεως, λόγω του ειδικού λογισμικού ασφαλείας που διαθέτουν και του καταρτισμένου προσωπικού που το παρακολουθεί.Η δυνατότητα αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων 350 παλετοθέσεων σε θερμοκρασίες εώς -5ο C και 150 παλετοθέσεων σε θερμοκρασίες εώς και -25ο C δίνουν άμεσες λύσεις στους συνεργάτες μας.
Οι δυνατότητές μας όμως δεν σταματάνε εκεί.
Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης νωπού κρέατος τύπου "κρεμαστού" σε ιδανικές συνθήκες.
Ο ειδικά διαμορφωμένος προθάλαμος με ράγες (EuroSystem)που ενώνεται με τις ράμπες κίνησεως και στην συνέχεια με τους ψυκτικούς θαλάμους όπου γίνεται η αποθήκευση ή η εναπόθεση, εξυπηρετεί σε πολύ γρήγορο χρόνο τις παραδόσεις και τις παραλαβές των εμπορευμάτων.

ασφαλεια τροφιμων, διεθνεις μεταφορες, μεταφορα τροφιμων, transportations, εισαγωγες εξαγωγες, οδικες μεταφορες

Eurologic - Transports
Eurologic - Transports
Eurologic - Transports