Ιστορία

 

Από τον Ιούλιο του 1996, οπότε και ιδρύθηκε η Eurologic Transports S.A. , εώς σήμερα, η εταιρεία κατάφερε να εδραιώσει το όνομά της στην Ελληνική αγορά, ως πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο των διεθνών μεταφορών.

 

Η Έδρα της Eurologic Trasports διατηρήθηκε μέχρι το 2005 στις εγκαταστάσεις της στη Ν. Χαλκηδόνα. Από τον Οκτώμβριο του 2005, η εταιρεία μεταφέρθηκε στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Ασπροπύργου.

 

Οι ψυκτικοί θάλαμοι τελευταίας τεχνολογίας 1000 τ.μ. ελεγχόμενης θερμοκρασίας και ο μεγάλος ιδιόκτητος Στόλος Οχημάτων τελεταίας γενιάς Euro 5 και Euro 6 , παρέχουν δυναντότητα αποθήκευσης και διανομής DOOR TO DOOR εξασφαλίζοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

 

Η εταιρεία δημιούργησε νέα δεδομένα στο χώρο των LOGISTICS στον Ελλαδικό χώρο.

 

Για την αμεσότερη εξυπηρέτηση του στόλου και κατ' επέκταση των πελατών της, η εταιρεία διατηρεί γραφεία και στο κέντρο της Ευρώπης, στην περιοχή της Κολωνίας.

 

Η επιτακτική ανάγκη της Ελληνικής αγοράς για αξιοπιστία στις διεθνείς μεταφορές νωπών προϊόντων, ανέδειξε την Eurologic Transports S.A. σε κυρίαρχη δύναμη στο χώρο.

 

Η αύξηση της ζήτησης και η ανάγκη για άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση μέσα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον με τις απαιτούμενες θερμοκρασίες και συνθήκες υγιεινής, υποστηριζόμενο απο ένα έμπειρο προσωπικό υπέδειξαν στην Eurologic Transports S.A. το δρόμο για την επιτυχή της πορεία.

 

Απο την ημέρα ίδρυσης της εταιρείας, όλες σχεδόν οι μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εμπορείας ή συσκευασίας νωπών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, έχουν συνεργαστεί με την Eurologic Transports S.A.

 

                                                 

ασφαλεια τροφιμων, διεθνεις μεταφορες, μεταφορα τροφιμων, transportations, εισαγωγες εξαγωγες, οδικες μεταφορες

Eurologic - Transports
Eurologic - Transports
Eurologic - Transports