Οι αξίες μας

Η Eurologic Transports S.A. συνεχίζει να υπηρετεί τις αξίες που έχει θέσει στο όραμα της με σημαίνοντα στόχο τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Από τη γέννηση της, η εταιρεία, διατηρεί την οικογενειακή προσέγγιση των ζητημάτων που άπτονται του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος, βάσει του οποίου εδράζεται όλη η επιχειρηματική της δράση.

Οι αξίες μας:

  • Θεμέλιο λίθο κατά την διαδικασία λήψης αποφάσεων και ενεργειών αποτελεί η Διαφάνεια, καθώς όλες οι συνεργασίες μας βασίζονται σε αυτήν προωθώντας την ειλικρίνεια σε όλες τις επικοινωνίες μας και προσφέροντας λύσεις με στόχο αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.
  • Η Ακεραιότητα είναι άλλο ένα θεμέλιο, καθώς είναι αυτή που καθορίζει τη συμπεριφορά και τη στάση μας απέναντι σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
  • Η Δέσμευση της επίτευξης των στόχων, η οποία προσθέτει αξία στους μετόχους.
  • Ύπαρξη αμοιβαίας Εμπιστοσύνης μεταξύ μελών και της Διοίκησης, η οποία είναι μεγάλης σημασίας για τη σωστή διεξαγωγή των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.
  • Η ανάπτυξη και η ενθάρρυνση του πνεύματος συνεργασίας και Ομαδικότητας μέσω της επικοινωνίας, της συμμετοχής, της υποστήριξης και της ενημέρωσης των συνεργατών.
  • Οι μέθοδοι μας σε συνδυασμό με την τεχνολογία, έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθούν τους ανθρώπους μας να επιτυγχάνουν μοναδικά πρότυπα Ποιότητας στην αγορά και να συμβάλλουν ουσιαστικά στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας.

 

 

Δεσμευόμαστε απέναντι στους πελάτες μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών αλλά και η υπέρβαση των προσδοκιών τους, εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα στο μέλλον για την εταιρεία και την ανάπτυξη της έναντι του ανταγωνισμού.

Έχοντας ως γνώμονα την υπευθυνότητα προς την αγορά μας, προσπαθούμε διαρκώς να προσαρμοζόμαστε στις νέες προκλήσεις που προκύπτουν ώστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στο μέγιστο βαθμό. Η πελατοκεντρική πολιτική που ακολουθούμε έχει ως στόχο να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και αυτό οδηγεί στη δημιουργία ισχυρών δεσμών συνεργασίας μαζί τους και σε μακροχρόνιες συνεργασίες.

 

ασφαλεια τροφιμων, διεθνεις μεταφορες, μεταφορα τροφιμων, transportations, εισαγωγες εξαγωγες, οδικες μεταφορες

Eurologic - Transports
Eurologic - Transports
Eurologic - Transports