Υπηρεσίες

Meat Experties Υπηρεσίες

Meat Experties

Η εταιρεία μας δίνει βάρος στη μεταφορά νωπού κρέατος στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για vion boxtel  

Αποτέλεσμα εικόνας για eurologic

Αποτέλεσμα εικόνας για eurologic

 

Οι ανάγκες του αγοράς και η εμπειρία των προτωπόρων στον κλάδο για την μεταφορά κρέατος, που αποτελούν τις κύριες βάσεις της Eurologic Transports, μας καθόρισε ώς Meat Experties στον κλαδο της μεταφοράς του νωπού και κατεψυγμένου κρέατος.

Το δίκτυο του στόλου μας εξαπλώνεται σε όλες τις  χώρες της Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στην εμπορία κρέατος όπως (Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία).

Τα δρομολόγια των οχημάτων από και προς την Ευρώπη,  γίνονται σε καθημερινή βάση. Η εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του κάθε πελάτη, υλοποιώντας μεταφορές για λογαριασμό του από 50 Kg μέχρι και 1000 τόνους νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων εβδομαδιαίως απο όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο στόλος μας έχει προδιαγραφές για όλες τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Διαθέτουμε Trailer τελευταίας γενιάς με τσιγγέλια (Ιταλικού συστήματος και  Euro system).

 

Αποτέλεσμα εικόνας για meat transport

 

Ακόμα διαθέτουμε Trailers ειδικά διαμορφωμένα (διπλοπάταρα) για την εύκολη και ασφαλή αναδίπλωση παλετών και τέλος διαθέτουμε trailers με δυνατότητα μεταφοράς προϊόντων στο ίδιο trailer,  με δύο διαφορετικές θερμοκρασίες.( Με ειδικό διαμορφωμένο χώρισμα  και 2 ψυκτικά μηχανήματα που είναι εγκατεστημένα).

 

Αποτέλεσμα εικόνας για double temperature trailers

Κωδικός Προϊόντος: Meat Experties
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
0,00€
Ποσότητα: Περισσότερα

ασφαλεια τροφιμων, διεθνεις μεταφορες, μεταφορα τροφιμων, transportations, εισαγωγες εξαγωγες, οδικες μεταφορες

Eurologic - Transports
Eurologic - Transports
Eurologic - Transports